Premii

2010 eBay Star Developer Award 2010 eBay Star Developer Award
Soluţia de revizuire bulk - Vendio Reviser - a câștigat în 2010 premiul eBay Star Developer la categoria Evoluţie Rapidă. Acest premiu vine ca urmare a dezvoltării rapide a unei soluţii care a permins comercianţilor eBay să actualizeze mii de liste live pentru a fi în conformitate cu politicile de vânzare eBay. Acest premiu demonstrează că Vendio se poate adapta rapid la cerinţele clienţilor și consolidează angajamentul continuu către inovaţie.
Inc. 5000 Fastest Growing Private Companies in America Honoree Inc. 5000 Fastest Growing Private Companies in America Honoree
Vendio s-a aflat în top-ul 5000 al companiilor private din America cu cea mai rapidă dezvoltare.
2009 eBay Star Developer Award 2009 eBay Star Developer Award Runner-up
Soluţia Vendio pentru analiza pieţei eBay (-Vendio Research-) a obţinut premiul al 2-lea pentru cea mai inovativă aplicaţie la decernarea premiilor eBay Star Developer din 2009. Aplicaţia permite vânzătorilor să cerceteze piaţa eBay și să obţină informaţii despre cele mai bune practici, preţuri, competitori, rate de succes. Aceasta a fost a 3-a dată cand Vendio a primit un premiu la această competiţie.
Fast 50 Fast 50 - Silicon Valley/San Jose Business Journal
Vendio a fost inclusă de ziarul de afaceri Silicon Valley/San Jose în grupul "Fast 50" - denumire dată pentru companiile cu cea mai rapidă dezvoltare în Silion Valley ca rezultat al veniturilor sale și al procentului de creștere într-o perioadă de 3 ani (2005-2007).
eBay Compatible Application eBay Compatible Application
Acest logo arată că aplicaţia a fost dezvoltată de un membru al programului eBay Developers și a fost certificată să lucreze direct cu platforma eBay. Logo-ul eBay Compatible este oferit partenerilor comerciali care fac parte din programul eBay Developers și care și-au certificat aplicaţiile pentru folosirea eBay Web Services.

TRUSTe Reviewed by TRUSTe
Ca licentiat al Programului de confidenţialitate TRUSTe, Vendio a fost de acord să dezvăluie practicile sale de informare și să i se revizuiască practicile de confidenţialitate de către TRUSTe. TRUSTe este o organizaţie independentă, non-profit, a cărei misiune este să întărească încrederea utilizatorilor și încrederea în Internet prin promovarea utilizării unei practici de informaţii corectă.


Mai multe detalii