Parteneri

Amazon Amazon
Amazon.com tinde să fie un loc unde oameni pot găsi și descoperi virtual orice ar dori să cumpere online. Platforma Vendio se integrează perfect cu Amazon, permiţând comercianţilor să-și listeze produse pe acest important canal de vânzare.
ebay certified provider eBay Certified Solutions Provider
eBay Certified Solutions Provider ajută membrii comunităţii eBay să angajeze furnizori pentru dezvoltarea afacerii lor la eBay. Furnizorii certificaţi sunt verificaţi atent pentru a se asigura ca pot oferi membrilor eBay servicii și soluţii pentru dezvoltarea afacerii lor. Printre alte criterii, participanţii trebuie să aibă o vastă experienţă cu eBay, trec un examen de certificare și oferă o serie de referinţe client dovedite că sunt verificate de eBay.
Google Checkout
Google Checkout este un proces de vânzare rapid, sigur și convenabil care aduce mai mulţi clienţi și le permite acestora să cumpere cu o singură logare.
PayPal PayPal
PayPal este mod rapid și sigur de a efectua plăţi online. Serviciul permite membrilor să trimită bani fără a furniza informaţii financiare, cu flexibilitatea de a plăti prin conturi bancare, carduri de credit sau cu finanţare promoţională.
Google
Product Search
Google Product Search
Google Product Search ajută cumpărătorii să găsească și să cumpere produse pe web. Ca vânzător, poţi trimite produsele la Google Product Search în mod gratuit, permiţând cumpărătorilor să găsească rapid și usor site-ul tău.
Shopping.com Shopping.com
Shopping.com este un serviciu de comparare de preţuri deţinut de eBay. Este în plină dezvoltare, fiind destinaţia pentru numeroase produse din mii de magazine online.
Shopzilla Shopzilla
Shopzilla este un lider în compararea produselor online. Misiunea companiei este de a permite cumpărătorilor să găsească, să compare rapid și să cumpere online ce doresc, de unde doresc.
TRUSTe TRUSTe
Ca licenţiat al Programului de confidenţialitate TRUSTe, Vendio a fost de acord să dezvăluie practicile sale de informare și să i se revizuiască practicile de confidenţialitate de către TRUSTe. TRUSTe este o organizaţie independentă, non-profit, a cărei misiune este să întărească încrederea utilizatorilor și încrederea în Internet prin promovarea utilizării unei practici de informaţii corectă.

Mai multe detalii